Cupa Tesla | Ediția a II-a

0
(0)

CUPA TESLA - Ediția a II-a

     În perioada 10 - 11 iunie 2017, pe o vreme superbă și cu un public pe măsură, s-a desfăşurat a II-a ediţie a Cupei Tesla organizată în acest an de Asociaţia Studenţilor Ingineri din Oradea (ASIO) în colaborare cu Uniunea Studenţilor din Oradea (USO) şi cu Centrul de Creaţie Știinţifică şi Inovare al Studenţilor Energeticieni Orădeni (CCSISEO), centru care a iniţiat şi organizat în 2016 prima ediţie a acestei competiţii sportive.

 

   Competiţia a debutat sâmbătă, 10 iunie la ora 12:00 la Clubul KingPong din Oradea unde s-a desfăşurat concursul de tenis de masă.

   La competiţie au luat startul  reprezentanţi ai companiilor Qubiz și Comau Romania SRL, precum și reprezentanți ai studenților şi cadrelor didactice din CCSISEO.

 

 

       În aceeaşi zi, începând cu ora 17:00 pe terenul mare de baschet din parcul I.C. Brătianu din Oradea s-au desfăşurat meciuri de baschet la care au luat parte reprezentanţi ai companiilor  Qubiz și Comau Romania SRL, precum și reprezentanți ai studenților şi cadrelor didactice din CCSISEO şi ASIO.

       De asemenea meciurile au fost aprig disputate, galeriile făcându-şi pe deplin datoria.

     Duminică, 11 iunie 2017, începând cu ora 16:00 pe terenurile sintetice ale Universităţii din Oradea, s-a desfăşurat competiţia de fotbal la care s-au înscris două echipe de la compania Comau Romania SRL, două echipe de la CCSISEO şi o echipă de la ASIO.

     Toate meciurile de tenis de masă, baschet şi fotbal din cadrul competiţiei sportive Cupa Tesla – Ediţia a II-a s-au desfășurat într-o notă de fair-play, participanţii, organizatorii (reprezentanţi ai ASIO şi CCSISEO) şi spectatorii contribuind la o adevărată sărbătoare a sportului şi prieteniei.

     Sportivii/echipele de pe podium au primit diplome de premiere şi cupe, ceilalți participanți fiind recompensați cu diplome de participare.

     Dorim să adresăm mulţumiri Primăriei Municipiului Oradea, companiilor prezente, cadrelor didactice şi studenţilor de la Universitatea din Oradea, care au sprijinit şi făcut posibilă organizarea Cupei Tesla – Ediţia a II-a.

 

Felicitări tuturor sportivilor participanţi!

 

Conținut redactat de către Bacter Răzvan.

Cât de folositoare ți-a fost această postare?

Faceți click pentru a evalua!

Media 0 / 5. Numărul voturilor: 0

Nu există voturi până acum! Fii primul care evaluează această postare.

Cupa Tesla | Ediția a II-a

Updated on 2019-06-02T00:53:37+03:00, by ASIO.