Dăruim bucuria Crăciunului

0
(0)

     Poate sună clișeic, dar chiar dacă studiile noastre vizezază preponderent domeniul ingineresc, iată că și în acest an, în preajma Sărbătorilor de iarnă am reușit să devenim spirudușii faptelor bune.

     Coordonați de conf. dr. Ing.  Dzițac Simona, timp de o săptămână am strâns donații, alimente neperisabile și produse de igienă oferind doritorilor  în schimb o gustare, câteva bomboane și cântece de Crăciun.

     Cu resursele astfel adunate am achiziționat mici cadouri, alimente, provizii și bucate de sărbătoare menite să aducă un zâmbet pe chipul fiecărui membru al familiei pe care am ales să o ajutăm în acest an.

     Am fost primiți cu brațele și inimile deschise alături de sincere mulțumiri din partea părinților grijulii respectiv de glasurile cristaline ale copiilor care ne-au colindat și ne-au primit cu căldură în casa lor. Am găsit acolo o familie numeroasă, cu 13 copii preponderent proveniți din plasament social alături de cei doi părinși iubitori și vizibil uimiți de gestul nostru. Ne-au povestit cât de importantă este pentru ei școala, cum pasiunile lor le călăuzesc pașii și cât de dornici sunt și ei să ii ajute pe cei din jurul lor.

      Am căzut la înțelegerea că vom rămăne aproape de ei și după trecerea sărbătorilor iar la plecare am primit câte un desen și un obiect artizanal confecționat manual chiar de ei în semn de mulțumire.

Text redactat de către Dume Antonia.

asio-daruieste-bucuria-craciunului
asio-daruieste-bucuria-craciunului1

Cât de folositoare ți-a fost această postare?

Faceți click pentru a evalua!

Media 0 / 5. Numărul voturilor: 0

Nu există voturi până acum! Fii primul care evaluează această postare.

Dăruim bucuria Crăciunului

Updated on 2020-01-07T14:44:22+02:00, by ASIO.