Întâlniri cu firmele

5
(6)

Întâlniri cu firmele

     În cadrul festivalului UNIFEST, ASIO a organizat o săptămână a prezentărilor dedicată companiilor din domeniu. Prezentările au fost realizate sub forma unor webinarii, online, pe platforma Microsoft Teams, în fiecare zi timp de o oră cu un număr maxim de 40 de participanți, studenți ai facultăților IETI, IEMI si IMT.

Prima zi a fost dedicată companiei NIDEC, care i-a introdus pe studenți în fascinanta lume a motoarelor electrice.

Reprezentanții companiei GOLDE au fost protagoniștii celei de a doua zi. În Oradea se produc plafoane panoramice si parasolare din anul 2015, Golde Oradea făcând parte din grupul CIE AUTOMOTIVE, furnizor de top, care oferă componente și subansamble pentru întreaga industrie auto.

Ziua a treia a fost dedicată sistemelor de evacuare pentru mașini produse de compania EBERSPAECHER.

În a patra zi, alături de noi a fost alături de noi compania ACCESA care ne-au prezentat tehnologiile cu care ei lucrează și ce proiecte interesante desfășoară.

În ultima zi i-am avut alături pe cei de la Fortech, o companie care activează în domeniul IT, cu proiecte foarte impresionante.

Studenții au avut ocazia de a cunoaște mai în detaliu compania și domeniul de activitate al fiecărei companii, oportunitățile de practică și internship care vor urma, joburile actuale disponibile etc.

Fiecare webinar s-a încheiat cu o sesiune de Q&A din partea studenților prezenți urmată de sfaturile actualilor ingineri pentru viitorii noștri tineri ingineri.

Text redactat de către Olaru Iulia.

Această prezentare necesită JavaScript.

Cât de folositoare ți-a fost această postare?

Faceți click pentru a evalua!

Media 5 / 5. Numărul voturilor: 6

Nu există voturi până acum! Fii primul care evaluează această postare.

Întâlniri cu firmele

Updated on 2021-01-08T23:42:36+02:00, by ASIO.