Prezentare ESA | Agenția Spațială Europeană

0
(0)

În cadrul ședinței ASIO din data de 04.12.2017, am avut plăcerea de a-l avea alături de noi pe Adrian Șuhanea, ca și reprezentant al Agenției Spațiale Europene ( ESA ).

Adrian ocupă funcția de Education Outreach, Production and Promotion Coordinator în cadrul ESA și a susținut o prezentare detaliată a agenției dar și oportunități de practică, training-uri și chiar de angajare în domeniul ingineriei spațiale!

Toate noutățile privind programele pentru studenți pot fi urmărite pe pagina oficială a agenției accesând acest link.

ESA_Academy_highlight_large

Joi, 07.12.2017, a avut loc o a doua prezentare a Agenției Spațiale Europene în cadrul căreia au luat parte profesori de la cele trei facultăți de inginerie: Inginerie Electrică și Tehnologia Informației, Inginerie Managerială și Tehnologică și Inginerie Energetică și Management Industrial, dar și membrii ASIO, care au reprezentat studenții celor trei facultăți.

În cadrul acestei întâlniri, atât profesorii cât și studenții au fost informați în detaliu despre ce presupune și cum se poate forma o colaborare de durată cu Agenția. Nu în ultimul rând, s-a pus în discuție crearea unui cerc de inginerie spațială pentru studenții și profesorii pasionați de domeniu.

Dorim pe această cale să îi mulțumim lui Adrian Șuhanea pentru timpul acordat și pentru susținerea acestor prezentări, dar și profesorilor prezenți și deschiși spre această nouă oportunitate.

Galerie ședință

Conținut redactat de către Bacter Răzvan.

Cât de folositoare ți-a fost această postare?

Faceți click pentru a evalua!

Media 0 / 5. Numărul voturilor: 0

Nu există voturi până acum! Fii primul care evaluează această postare.

Prezentare ESA | Agenția Spațială Europeană

Updated on 2019-06-02T00:21:17+03:00, by ASIO.