Săptămâna prezentărilor ASIO (aprilie 2018)

0
(0)

Întâlnire cu firmele din domeniu

 

     Ediția de anul acesta a evenimentului ”Săptămâna Prezentărilor” a fost un real succes din toate punctele de vedere. Desfășurat în perioada 23-26 Aprilie, evenimentul a reușit să aducă 6 mari companii din domeniul ingineriei și un număr excepțional de studenți la fiecare prezentare. Această săptămână a fost dedicată în mod special studenților de la cele trei facultăți de inginerie:

  • Facultatea de Inginerie Electrică și Tehnologia Informației,
  • Facultatea de Inginerie Energetică și Management Industrial,
  • Facultatea de Inginerie Managerială și Tehnologică.

     Prezentările companiilor au fost pline de informații utile, menite să le creeze studenților o imagine de ansamblu asupra viitorului loc de muncă, să îi pună în contact direct cu posibilii angajatori și să le ofere posibilitatea de a vorbi deschis despre orice tehnologie, metodă de fabricare/prelucrare, programe de lucru sau aplicații dezvoltate. Programele de interacțiune cu studenții cum ar fi internship și scholarship au fost un subiect de mare interes în randul studenților, datorită faptului că mulți dintre ei vor avea o perioada de câteva săptămâni de practică obligatorie.

     În prima zi ne-au încântat companiile Inteva și Celestica, ambele primite și aplaudate cu bucurie de către studenți. În a doua zi firmele Vernicolor și Accesa s-au prezentat și ele onorabil în fața studenților făcându-i să-și dorească o carieră alături de ei. Joi, în ultima zi a evenimentului,ultimele, dar nu cele din urmă firme Fortech și Isrom s-au făcut și ele plăcute prin ambiția și dorința de a atrage noi colegi din rândul studenților.

     În final dorim să mulțumim atât firmelor participante, cât și studenților care au luat parte la eveniment. Adresăm mulțumiri și celor 20 de studenți organizatori, membrii ASIO, oameni devotați, activi și de calitate. Mulțumiri speciale aducem și managerului de proiect Faragău Lorena-Andrea, vicepreședintele IMT în ASIO, o persoană deosebita, ambițioasă și cu visuri mărețe.

     Un rol important l-au avut și decanii celor 3 facultăți care ne-au susținut în tot acest timp și au permis domnilor profesori să își însoțească studenții la această activitate.

     Vă așteptăm să luați parte la evenimentele viitoare marca ASIO pentru experiențe unice, frumoase și de neuitat!

Conținut redactat de către Faragău Lorena și Igaș Silviu.

Vernicolor - Romania HD

Cât de folositoare ți-a fost această postare?

Faceți click pentru a evalua!

Media 0 / 5. Numărul voturilor: 0

Nu există voturi până acum! Fii primul care evaluează această postare.

Săptămâna prezentărilor ASIO (aprilie 2018)

Updated on 2022-09-26T22:50:28+03:00, by ASIO.