Săptămâna prezentărilor ASIO (aprilie 2019)

5
(11)

Noi ținte spre noi orizonturi

 

     Anul acesta a avut loc cea de a III-a ediție a evenimuntului Săptămâna prezentărilor marca ASIO.  Cunoștințele și modul de prezentare a fiecărei firme au fost excelente, prezentările fiind accesibile, clare și concise, ceea ce a dus la captarea atenției sudenților și implicarea într-un proces interactiv de formare.

     La acest eveniment au fost prezente 5 mari companii din domeniul ingineresc: INTEVA, FAIST, EBERSPACHER, CELESTICA și COMAU.

     Evenimentul a fost dedicat în special studenților de la cele 3 facultăți de inginerie ale Universității din Oradea: Facultatea de Inginerie Managerială și Tehnologică, Facultatea de Inginerie Electrică și Tehnologia Informației și Facultatea de Inginerie Energetică și Management Industrial.

     Aceste prezentări au avut un număr excepțional de studenți interesați de programele de practică și internship ale companiilor prezente, ceea ce i-a ajutat la stabilirea obiectivelor și la planificarea acestora, fiecare companie având o foarte bună metodă de a îmbina exemplele practice cu setul de informații practice!

     În prima zi companiile Inteva și Faist au fost primite cu căldură și aplauze de către un număr mare de studenți interactivi. În cea de a doua zi a fost prezentă compania Eberspacher, la care de asemea a fost un număr la fel de mare de studenți interesati să afle despre toate oportunitățile din domeniul ingineriei. În ultima zi s-au prezentat companiile Celestica și Comau care au fost întampinate, la fel, de un număr foarte mare de studenți, iar la final compania Comau a organizat un workshop ce i-a ajutat pe participanți să își creeze o imagine de ansamblu atât despre designul mecanic, cât și despre robotică.

     Evenimentul nostru și-a atins scopul și a oferit o paletă largă de oportunități studenților prezenți. Dorim să mulțumim atât companiilor paticipante cât și studenților prezenți la acest eveniment. De asemenea adresăm mulțumiri deosebite și echipei de organizare și membrilor ASIO pentru profesionalism și seriozitate!

     Un rol important l-au avut și decanii celor 3 facultăți IETI, IEMI, IMT care ne-au susținut în tot acest timp și au permis domnilor profesori să își însoțească studenții la acest eveniment.

     Vă așteptăm și la viitoarele noastre evenimente pentru experiențe unice ce vă vor deschide noi orizonturi!

Text redactat de către Brîndaș Cătălina.

Această prezentare necesită JavaScript.

Cât de folositoare ți-a fost această postare?

Faceți click pentru a evalua!

Media 5 / 5. Numărul voturilor: 11

Nu există voturi până acum! Fii primul care evaluează această postare.

Săptămâna prezentărilor ASIO (aprilie 2019)

Updated on 2022-09-26T22:33:16+03:00, by ASIO.