Training „Job Interview”

0
(0)

Cum să ne prezentăm la un interviu

 

     Joi, 4 aprilie între orele 15-17 în sala A101 am organizat un mic training în care participanții au învățat cum trebuie să se prezinte la un interviu.

     În cadrul acestui eveniment, un reprezentant al firmei Qubiz din departamentul HR ne-a instruit cu privire la ce fel de informații trebuie scrise într-un CV și modul în care acestea trebuie scrise.

     De asemenea dress-code-ul și atitudinea contează foarte mult la prima vedere, deoarece acest lucru poate crea o primă impresie despre persoana în cauză. În plus, am aflat că într-adevăr voluntariatul și internship-urile reprezintă un plus la angajare.

Mulțumim celor de la Qubiz pentru implicare și membrilor care au contribuit la realizarea acestui training!  

 

Feedback cu privire la acest eveniment:

Pot spune că după finalizarea acestui training m-am simțit mult mai încrezător în crearea unui CV, precum și în susținerea unui interviu de angajare. Informațiile extrem de utile, provenite direct de la experții ce fac parte din HR-ul unei companii, mi-au întărit convingerile, și mi-au sporit încrederea. Țin să le mulțumesc celor din conducerea ASIO pentru organizarea acestui training, precum și celor de la Qubiz pentru timpul alocat și informațiile furnizate! - Bogdan Mihalca (membru ASIO).

Mă aflu și eu printre cei care au participat la training-ul susținut de reprezentanții Qubiz. A fost o experiență unică în urma căreia am învățat cum să realizăm un Cv cât mai profesionist precum și detalii legate de prezența la un interviu. Felicitări organizatorilor și celor implicați! #asiotothetop - Iulia Olaru (membru ASIO).

Consider că a fost o experiență inedită și în același timp interesantă. Am aflat detalii și informații folositoare de care voi ține cont pe viitor când am să merg la un interviu de angajare. Mulțumesc de asemenea conducerii ASIO pentru realizarea acestui eveniment! - Cătălan Cătălin (membru ASIO).

Training-ul la care am participat a fost informativ, prezentându-ne bune pratici la întocmirea unui CV dar si cum să ne prezentăm într-un mod adecvat la un interviu. În special, am putut beneficia de experiența reprezentantului Qubiz care ne-a dat exemple reale despre cum se face și cum nu. Mulțumesc firmei Qubiz și conducerii ASIO pentru această oportunitate! - Costar Mihai Alexandru (membru ASIO).

Text redactat de către Cătălan Cătălin.

Cât de folositoare ți-a fost această postare?

Faceți click pentru a evalua!

Media 0 / 5. Numărul voturilor: 0

Nu există voturi până acum! Fii primul care evaluează această postare.

Training „Job Interview”

Updated on 2022-09-26T22:33:58+03:00, by ASIO.