Training „Leadership”

0
(0)

Training "Leadership"

Munca fără talent este mai valoroasă decât talentul fără muncă!

leadership

     În ceea ce privește dezvoltarea personală a membrilor, Asociația Studenților Ingineri din Oradea a pus la dispoziție 40 de locuri în vederea participării la un training ce a avut următoarea temă "Leadership".      

     Pentru realizarea acestui eveniment aducem mulțumiri atât Universității din Oradea pentru punerea la dispoziție a sălii de conferință din cadrul Bibliotecii, cât și Adrianei Borza, reprezentant al Centrului de Consiliere și Servicii privind Cariera, care la rândul ei ne-a pus în contact direct cu Ciprian Roșu, trainer reprezentant al "CorporActive Consulting".

     În cadrul acestui eveniment, trainer-ul specializat Ciprian Roșu a vorbit în fața participanților, timp de 2 ore, despre cele 21 de legi ce stau la baza unui lider bun și devotat.

     Studenții participanți au fost foarte încântați de prezentarea trainer-ului și au reacționat activ cu acesta aducând atât argumente pro, cât și argumente contra subiectului dezbătut (leadership-ul). A fost o atmosferă plăcută și familiară întrucât trainer-ul Ciprian a vorbit deschis, știind să atragă atenția publicului și comportându-se prietenește cu cei prezenți.  Nu a lipsit nici umorul, regăsit în exemple și povești reale de viață și de carieră menite să sublinieze mai bine teoria ilustrată pe slide-uri. Discuțiile cu exemple din viața personală a trainer-ului au captivat cu adevărat publicul care a constatat că prin voință și devotament poate să își implementeze cu ușurință ideile propuse și mai ales poate deveni un lider bun.

     Training-ul s-a încheiat într-o manieră plăcută, cu mulțumiri atât din partea studenților, cât și din partea lui Ciprian, cel din urmă fiind aplaudat cu entuziasm de mulțime.

     Nu în ultimul rând, mulțumim încă o dată Adrianei Borza pentru colaborare și în special trainer-ului Ciprian Roșu pentru timpul acordat și pentru răspunsurile primite la întrebările membrilor ASIO. Desigur, aducem mulțumiri și participanților la acest eveniment și sperăm că "pas cu pas" / "cărămidă peste cărămidă" ne vom dezvolta personal și ne vom atinge obiectivele propuse.

Conținut redactat de către Igaș Silviu.

Cât de folositoare ți-a fost această postare?

Faceți click pentru a evalua!

Media 0 / 5. Numărul voturilor: 0

Nu există voturi până acum! Fii primul care evaluează această postare.

Training „Leadership”

Updated on 2019-06-02T00:25:06+03:00, by ASIO.