Turneu de gaming

4.5
(8)

Turneu de gaming

În data de 22.11.2020 a avut loc primul turneu de gaming marca ASIO. Turneul a făcut parte din cadrul UniFEST, cel mai mare festival studențesc din țară, un proiect al Uniunii Studenților din România realizat cu sprijinul asociațiilor membre.

Jocul ales a fost League of Legends, iar la acesta au participat în total 50 de studenți ai Universității din Oradea, împărțiți în 10 echipe.

Fiind chiar începutul noului sezon al jocului, competitorii s-au obișnuit repede la modificările aduse și fiind nerăbdători să joace într-unul dintre primele turnee de gaming din Oradea, s-au confruntat pe Summoner's Rift pentru a dovedi cine are mai multe skill-uri, dar și munca în echipă pusă la punct. Jucătorii s-au întâlnit cu organizatorii pe platforma Discord, unde a fost prezentată desfășurarea turneului și pregătirea fiecărui meci.

Meciurile au fost transmise pe server pentru participanți și spectatori, iar finala a fost transmisă și comentată live pe pagina de Facebook ASIO. După 9 confruntări s-au demarcat echipele "Banam Riven" și "Ce mai face Darius", cea din urmă câștigând disputa în sistem "best of three".

Astfel a luat sfârșit prima ediție a turneului de gaming marca ASIO. Sperăm ca în viitor să putem organiza mai multe astfel de evenimente, atât cu LoL cât și cu alte jocuri populare.

Text redactat de către Costar Mihai.

asio-turneu-gaming-4
asio-turneu-gaming-3
asio-turneu-gaming-2

Cât de folositoare ți-a fost această postare?

Faceți click pentru a evalua!

Media 4.5 / 5. Numărul voturilor: 8

Nu există voturi până acum! Fii primul care evaluează această postare.

Turneu de gaming

Updated on 2022-11-14T11:00:10+02:00, by ASIO.