Vizită Eberspächer Oradea

0
(0)

Eberspächer Exhaust Technology ~ DRIVING THE MOBILITY OF TOMORROW ~

 

     Studenții de la facultățile IMT și IETI au organizat o vizită la firma Eberspächer Exhaust Technology în data de 29.05.2018, firmă care se află în Parcul Industrial, str Nicolae Filipescu nr 20. În decursul acestei vizite, studenților le-au fost prezentate hala de producție, birourile companiei și programul de internship desfășurat în cadrul companiei.

     Eberspächer este un concern independent şi foarte flexibil. Cu circa 8.400 de angajaţi în 25 de ţări, cu peste 60 de unităţi, sunt reprezentaţi pe toate pieţele cheie ale industriei de automobile la nivel mondial.

     Este unul dintre cei mai importanți dezvoltatori și furnizori de tehnologie de evacuare a gazelor de emisie, sisteme de încălzire și încălzire electrică pentru vehicule, sisteme de aer conditionat pentru autobuze și electronice pentru vehicule.

     Eberspächer este, de asemenea, un partener profesional de inovare pentru industria de automobile în domeniul aerului condiționat al vehiculelor cu destinație specială și în domeniul electronicii auto.

Text redactat de către Brîndaș Cătălina.

Cât de folositoare ți-a fost această postare?

Faceți click pentru a evalua!

Media 0 / 5. Numărul voturilor: 0

Nu există voturi până acum! Fii primul care evaluează această postare.

Vizită Eberspächer Oradea

Updated on 2022-09-26T22:45:56+03:00, by ASIO.